Laatste uitzending Gerrit Hiemstra aanstaande donderdag

Donderdag 14 september is Gerrit Hiemstra’s laatste dag als weerman van de NOS. Aan het eind van de middag is hij voor het laatst te horen in Nieuws & Co op NPO Radio 1; ’s avonds presenteert hij zijn allerlaatste rechtstreekse weersverwachting in het NOS Journaal van 20.00 uur.

Hiemstra heeft bijna 25 jaar voor de NOS gewerkt en maakte in mei bekend dat hij ging stoppen. Hij wil zich met een nieuw bedrijf toeleggen op klimaatneutraal en biobased bouwen. Hij wordt opgevolgd door Roosmarijn Knol. Bij wijze van afscheidscadeau kreeg Hiemstra – op initiatief van het NOS-weerteam en het KNMI – een storm naar zich vernoemd.

3 Comments

  1. Gekke Gerrit Hiemstra gaat de mensen nog meer lastigvallen met zijn eigen klimaat obsessie. Liegen tegen mensen dat we in gevaar zijn vanwege het klimaat. Het klimaat dat onderdeel is van de natuur doet al miljoenen jaren wat het wil. Soms is het wat kouder en soms is het wat warmer. Begin jaren 70 probeerde men te verkopen dat het koud werd maar dat sloeg niet aan dus zijn ze daarna begonnen met mensen wijs te maken dat het te warm word. Dat werkte eerst ook niet en dus zochten ze het hoger op en Gerrit doet graag mee om deze propaganda te verspreiden. Mensen leef gewoon je leven. Let een beetje op elkaar en wees goed voor de natuur en ga niet mee in de gekte van deze man en andere klimaatgekkies.

  2. Als je weerberichten buiten Nederland ziet dan valt op dat ook zij de zelden boodschap hebben. Klimaatverandering lijkt tot extremer weer.En je moet toch wel onder een steen leven wil je dat niet hebben gemerkt.
    Hiemstra heeft geen leuke boodschap, klopt. Nieuwsflash…Hij is niet de enige.

    Ik ga Gerrit Hiemstra wel missen in het Achtuur journaal.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*