Laatste aflevering 100 Jaar Radio-podcast

De slotshow van de serie 100 Jaar Radio van Harm Edens en Arjan Snijders is nu te beluisteren.

Het is een fraai slotakkoord met The Rest Of 100 Jaar Radio. De leukste restjes, zoals schurende radio (met een live ontslagen Philip Freriks en bij z’n afscheid weglopende Jack van Gelder). 

Maar ook historisch merkwaardige zaken als de AVRO Klok, Duivenberichten, De vacaturebank (welke banen bestaan er nu nog?), Stations Identificatie met Henk Mouwe, Berichten voor zeevarenden, Carillon Stadhuis Hilversum, Radio Rimboe en de Happy Station van de Wereldomroep, de Philips Omroep Hollands Indië, Wilde Ganzen collectes op de radio, IKON Pastoraat en kerkdienst, Postbus 51 kwartiertje op Radio 5, Nieuws en actualiteiten in het Turks, De ziekenomroep, American Forces Network Radio in Nederland, De toekomst van de radio in 1990 volgens Willem van Beusekom en de alleroudste fragmenten ooit en allereerste plaat op de Nederlandse radio.

Plus als bonus: sterke radiovrouwen door de jaren heen en jong talent Sagid Carter, die als nieuwe 3FM dj de toekomst van radio duidt vanuit haar verse blik. Arjan Snijders: ‘Op naar de volgende 100 jaar radio!’

Luister naar deze laatste uitzending via jouw favoriete podcast boer of nhradio.nl/podcasts

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*