KRO-NCRV zoekt een Productie Assistent Drama

Als Productie Assistent Drama verricht je organisatorische en administratieve werkzaamheden ten behoeve van het realiseren van dramaproducties (incl. cross-mediale content) en ben je inhoudelijk sparringpartner voor de productieleider Drama.

Hoe ziet de functie eruit?

Voorkomende werkzaamheden zijn o.a.:

  • Je levert tijdig en correct alle Dramaproducties bij eindregie aan. Hieronder valt o.a. de Nicam-codering, het aanvragen van uitzendmateriaal en de controle en upload van de uitzendingen binnen de afgesproken tijd;
  • Je vraagt programmagegevens op, bewerkt de gegevens en verwerkt deze in Prins aankondigingen en logboeken;
  • Je levert alle metadata aan die bij een uitzending horen, waaronder castlijsten, postproductiescripts t.b.v. tt888;
  • Je controleert en bestelt herhalingen van dramaproducties, maakt deze uitzendklaar en controleert en corrigeert de logboeken;
  • Je regelt voor montage en/of uitzending benodigde faciliteiten en verricht met een editor met enige regelmaat kleine montages die benodigd zijn voor uitzending;
  • Je verzamelt materiaal voor het samenstellen van fondsaanvragen (zoals NPO-fonds).

Verder hou je het drama-archief up-to-date, voer je financiële verplichtingen in, regel je fragmenten, licenties & vertalingen, verzorgt alle noodzakelijke ondersteunende werkzaamheden voor het Drama-team en bent mede aanspreekpunt voor buitenproducenten.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een accuraat persoon die een kantoorbaan ambieert en enthousiast wordt van het tot in de puntjes verzorgen van administratieve zaken. Je bent secuur en beschikt over sterke administratieve en cijfermatige vaardigheden. Je kunt goed anticiperen op wat komen gaat en daarnaar handelen. Je kunt onder tijdsdruk werken en bent een echte multi-tasker. Je functioneert goed in een dynamische werkomgeving en hebt affiniteit met Drama en inzicht in het eindproduct.

Je hebt verder sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, en bent representatief naar externe partijen en je bent een echte teamplayer maar kunt ook goed zelfstandig werken zonder de communicatie hierover met betreffende teamgenoten uit het oog te verliezen.

Wat bieden wij?

Een baan voor 36 uur per week in een team van enthousiaste professionals met passie voor drama producties. Een interessante functie in een dynamische en plezierige werkomgeving en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO voor het Omroeppersoneel in schaal E. Het betreft in eerste instantie een dienstverband voor een half jaar met uitzicht op verlenging.

Informatie

Als je inlichtingen wilt over deze functie, dan kun je contact opnemen met Winnie Rijnders, Tel: 035-6713595 of winnie.rijnders@kro-ncrv.nl.

Solliciteren?

Je sollicitatiebrief met Curriculum Vitae (beiden bij voorkeur in pdf) ontvangen wij graag uiterlijk 30 oktober 2018. Klik op onderstaande button om het sollicitatieformulier in te vullen.

SOLICITEER HIER

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*