Henk Spaan op de Perstribune van Max

Henk Spaan, te gast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, presenteerde deze week zijn boek over Abdelhak Nouri, de Ajax-speler die werd getroffen door een hartstilstand. Spaan volgde Nouri al jaren en is ervan overtuigd dat de middenvelder tot de wereldtop zou zijn gaan behoren. Naast zijn (sport)boeken is Spaan bekend als columnist van Het Parool, als hoofdredacteur van het voetbalmagazine Hard gras en – in een verder verleden – als programmamaker met Harry Vermeegen.

Charles Urbanus, te gast in het sportuur tussen 13.00 en 14.00 uur, behoort met vader Han, oom Charles sr. en zoon Nick tot de bekendste honkbalfamilie van Nederland. Urbanus speelde 131 interlands. Tot een paar weken geleden was hij coach van de honkballers van L&D Amsterdam, de club waarmee hij de Europese titel pakte. Urbanus zegde die functie op om zich volledig te kunnen richten op zijn werk bij Topsport Amsterdam.

In De Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen verder stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het verleden en bij de mediatrends uit het heden. Deze week onder meer aandacht voor het fenomeen ‘voetbalhumor in de media’.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Carrie ten Napel.

De Perstribune – Zondag 21 oktober van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 1

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*