KRO-NCRV zoekt een creatieve Contentmaker

Wij zijn voor onze afdeling Innovatie per 1 september 2018 op zoek naar een Creatieve Contentmaker (met een voorliefde voor YouTube).

Als creatieve contentmaker ben je van begin tot eind verantwoordelijk voor het bedenken en creëren van online content voor YouTube. We zoeken iemand die van aanpakken houdt en niet bang is om andere mensen mee te nemen in zijn of haar enthousiasme.

Werkzaamheden
  • Je bedenkt en creëert formats en videocontent voor o.a. YouTube
  • Productionele en redactionele werkzaamheden
  • Filmen, regisseren, monteren en ervoor zorgen dat de content online goed wordt weggezet
Onze ideale kandidaat
  • Zelfstandig en pakt graag dingen op;
  • YouTube heeft geen geheimen voor je;
  • Creatief met beeld;
  • Kennis van programma’s als Avid, Premiere, Photoshop en After Effects;
  • Zelfstandig filmen en monteren is een pre.
Wat wij bieden

Wij bieden een tijdelijke baan voor 36 uur per week in een gezellig team van enthousiaste, creatieve professionals. Een salaris conform de CAO voor het Omroeppersoneel in schaal F. Het betreft in eerste instantie een contract voor 6 maanden.

Informatie

Als je inlichtingen wilt over deze functie, dan kun je contact opnemen met Gertjan Boringa (gertjan.borginga@kro-ncrv.nl) .

Sollicitatie

Je sollicitatiebrief met Curriculum Vitae ontvangen wij graag vóór 3 augustus 2018. Je kunt deze sturen naar vacatures@kro-ncrv.nl onder vermelding van vacaturenummer: 18.52.

Over de afdeling Innovatie

Op de afdeling innovatie houden we ons elke dag bezig met het mediagebruik van de toekomst. We ontwikkelen nieuwe tv-formats, verkennen nieuwe manieren om verhalen te vertellen en pionieren met de nieuwste technologieën om ons publiek te bereiken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan chatbots, virtual reality, augmented reality, gamification, voice assistants en andere vette dingen. We do it all! Op de afdeling Innovatie werkt een leuke club jonge mensen, die regelmatig teamuitjes en borrels organiseren.

KRO-NCRV wil dat haar personeelsbestand een afspiegeling is van de huidige samenleving.
Onze vacatures staan open voor elke kandidaat, ongeacht leeftijd, geslacht en culturele achtergrond.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*