KRO-NCRV zoekt een Controller

Voor de afdeling Financiën & Control zijn wij per direct op zoek naar een Controller (36 uur per week).

De werkzaamheden
Als Controller lever je een belangrijke bijdrage aan de beheersing van de financiële processen van KRO-NCRV. De afdeling Financiën & Control is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, inrichting, ondersteuning en bewaking van uitvoering van de financiële processen. Binnen de afdeling Financiën & Control heb je een zelfstandige functie binnen het team Control dat verantwoordelijk is voor de kwaliteit van de financiële processen en van de interne en externe financiële rapportages. Je rapporteert aan het Hoofd Financiën & Control.

Je bent als controller mede verantwoordelijk voor het opstellen van begrotingen, management rapportages en jaarrekeningen en het liquiditeitenbeheer, tax aangiftes en controle van het betalingsverkeer. Je vervult een senior rol ten opzichte van de Assistent Controllers en neemt het Hoofd Financiën & Control waar bij afwezigheid.
Je geeft leiding aan het project upgrade financiële processen waarbij je fungeert als het aanspreekpunt en de brug tussen de financiële functie en de programmatische afdelingen van het omroepbedrijf KRO-NCRV. Deze upgrade heeft betrekking op de verbetering van financiële processen en verantwoordelijkheden ten aanzien van de planning & control cyclus en over noodzakelijke aanpassingen in de beschikbare automatiseringstools om processen qua efficiency en effectiviteit te optimaliseren. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de veranderingen in processen en automatiseringstools binnen de eigen afdeling én de programmatische afdelingen.

Ook lever je een bijdrage aan het verder vormgeven van het operationeel risico management systeem, waaronder het verder optimaliseren en bewaken van de administratieve organisatie en interne controle. Van jou wordt ook verwacht dat je actief toeziet op naleving van voorschriften met betrekking tot de administratieve organisatie en interne controle.

Je geeft gevraagd en ongevraagd adviezen aan het Hoofd Financiën & Control over alle relevante financiële onderwerpen.
Bij de uitvoeringen van je werkzaamheden bewaak je nauwgezet de gestelde deadlines en bent verantwoordelijk voor de tijdige oplevering van rapportages en verantwoordingen.

Het profiel
Je bent een autonome kritische sparringpartner die ook buiten de vaste kaders denkt en adviseert.
Een stevige persoonlijkheid die in staat is draagvlak en bewustzijn te creëren en medewerkers mee te nemen en te motiveren. Mensen in je omgeving kenschetsen je als iemand die pro actief is en initiatief neemt en daarbij tactvol is. Uiteraard heb je een relevante opleiding op HBO+ niveau of NBA met minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Ervaring met projectadministraties en implementatie van geautomatiseerde systemen is een voorwaarde. Ervaring met (de inrichting van) het financiële pakket CODA van Unit 4 is een pré. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en hebt overtuigingskracht.
Je wordt gemotiveerd door de complexiteit, diplomatie en diversiteit die van jou als professional worden verwacht in zowel een adviserende als sturende rol.

Competenties

• Resultaatgerichtheid
• Klantgerichtheid
• Samenwerken
• Communicatie
• Flexibiliteit

Wij bieden
Naast een interessante baan in een leuk en dynamisch team, bieden we je een plezierige werkomgeving, een salaris conform schaal H van de CAO voor het Omroeppersoneel en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen
Inlichtingen over de functie kun je inwinnen bij Frank Mol, Hoofd Financiën & Control (035-6719646).
Een assessment is onderdeel van de procedure.

Sollicitatie
Je sollicitatiebrief met Curriculum Vitae dient voor 22 april 2016 binnen te zijn. Je kunt je brief en cv sturen naar vacatures@kro-ncrv.nl onder vermelding van vacaturenummer: 16.14.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*