Koster & Van Dijk-podcast over ’netwerkcorruptie bij de NPO’

Over de aflevering

Ton krijgt een tip over een staatssecretaris die op het strand in Israël ligt met de NPO-bestuursvoorzitter, oud-directeur van het CIDI Esther Voet weet daar nog veel meer over te vertellen. Mark kan het haast niet geloven, en de klokkenluider gelooft er sowieso niets meer van, en trekt zich terug. Lector Weerbare Democratie Willeke Slingerland vindt de integriteit ver te zoeken in deze zaak en legt ons uit wat netwerkcorruptie is. 

En integriteit, daar heeft onze columnist Geert Dales ook wel een mening over!

Koster & Van Dijk is een podcast over media waar onderzoeksjournalisten Mark Koster en Ton F van Dijk processen in de media fileren onder leiding van Wendy Beenakker.

1 Comment

  1. Wat ’n gezever, gezeur én afgunst om Pauw’s salaris-eisen of voorstellen te gaan napluizen. Zoals héél bekend is deed de VARA al in de jaren 70 en 80 aan( voor die tijd) extreme salariëring . Vera Keur, ’n toenmalige directeur bedacht voor haarzelf ’n astronomisch bedrag te kunnen eisen én krijgen. Of Ruis ?? Ook de Bestuurs-voorzitter, en Paul Witteman vonden dat zij zichzelf wel ’n aardig inkomen mochten toe-eigenen. ’n Eigen BV en dan jezelf verhuren aan de VARA . Om dan nu ineens met onderzoekjes te beginnen,,,,,,,,,,wat ’n jaloerse zeurpieten !!!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*