Korting op crossmediaal marketingboek over podcast, online video plus boeiende en bindende content

Eindelijk een boek dat, naast de strategische online marketing, doelen vertaalt naar de dagelijkse mediapraktijk.

Het herschreven Handboek Online Marketing 8 (#HOM8) is het meest complete, prijswinnende, gestructureerde, moderneen praktische management- en studieboek.

HOM8 biedt de gebruiker extra wervend inzicht op gebied van bijvoorbeeld de inzet van influencers tijdens online media-campagnes, het maken van boeiende content op basis van doordachte manieren van content-engagement, het stimuleren van virale marketing effecten en de (toekomstige) inzet van de mixed reality media en de Metaverse. Het kleurrijke – en vooral crossmediale – handboek biedt de professional theoretische inzichten die worden omgezet in de praktijk aan de hand van duizenden, digitale bijlagen. Het prijswinnende boek helpt een effectief online marketingplan te ontwikkelen en uit te voeren met de meest moderne middelen. De meer dan 6000 bijlagen, de oefeningen, cases en voorbeelden op de ondersteunende portal, maken van bestseller #HOM8 een crossmediale beleving met als doel: scoren met een moderne strategische online marketingcampagne! 

Ook Spreekbuis.nl heeft in het praktische boek inzichten gedeeld over de professionele inzet van podcasts binnen een marketingmix.

De inmiddels achtste druk van deze bestseller is herschreven, kent gratis tools en templates, nieuwe cases, handige stappenplannen, expertvisies, extra digitale bijlagen en praktische marketingmodellen.

Profiteer nog tot 5 juli 2022 van de introductiekorting!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*