Koos Postema op De Perstribune van MAX

Komende zondag, op de slotdag van de Tour de France, zijn tv-icoon Koos Postema en oud-wielrenner Gert Jakobs te gast bij Jurgen van den Berg in het media- en sportprogramma De Perstribune, van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Koos Postema, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is een van de bekendste naoorlogse media-persoonlijkheden van Nederland. Postema (89) presenteerde tientallen programma’s, maar werd vooral bekend door Klasgenoten en Achter het nieuws. Op de radio presenteerde hij onder meer Met het oog op morgenLangs de Lijn en Radio Tour de France. Onder andere over dat laatste programma komt Postema op De Perstribune herinneringen ophalen.

Gert Jakobs, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is voormalig profwielrenner. Hij stond vooral bekend als ‘meesterknecht’ van onder anderen Erik Breukink en Jean-Paul van Poppel. Jakobs deed vijf keer mee aan de Tour de France. Na zijn wielerloopbaan werd Jakobs bekend als ‘wielerduider’, onder meer in het RTL-wielerprogramma Tour du Jour.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
Presentatie: Jurgen van den Berg

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*