Kook-fans zitten weer gebakken bij MAX

Aanstaande woensdag zitten Heel Holland Bakt-fans weer gebakken bij MAX; want vanaf 21.25 uur op NPO 1 is het nagenieten geblazen in Smaakt naar meer. André van Duin bespreekt hierin met zijn gasten, waaronder de #HHB-afvaller van de week, de afgelopen uitzending van Heel Holland Bakt. ​Televisiekok en Meester Patissier Rudolph van Veen neemt woensdag plaats aan de keukentafel van de Smaakt naar meer-studio. Met Rudolph kijken we terug op de aflevering met het thema Hollands.

BFF (Bekende Bak Fan) Paul de Leeuw volgt Heel Holland Bakt al vanaf het eerste uur. Bovendien bakt hij zelf een verdienstelijke appeltaart. Tijdens zijn shows bakte hij er al meer dan 100. Wie denkt Paul dat er dit jaar met de titel Beste Thuisbakker van Nederland naar huis gaat?

Ook cabaretier, zanger en acteur Alex Klaasen komt langs en neemt iets uit eigen keuken mee. Wat bakt hij er zelf eigenlijk van?

Beroemd met je baksel
Smaakt naar meer is op zoek naar beregoede thuisbakkers! Bak jij de sterren van de hemel of blink jij uit in misbaksels? Stuur dan snel een foto van je (mis)baksel in via de site en wie weet zien we je terug in de studio!

MAX: Smaakt naar meer
Woensdag 12 oktober
Om 21.25 uur op NPO 1

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*