Koen Weijland neemt bij Viaplay Formule 1-presentatie over van Amber Brantsen

Viaplay en de Formule 1 bereiden zich voor op de climax van het wereldkampioenschap 2023. Amber Brantsen, de vaste presentatrice van de Formule 1-uitzendingen op Viaplay, gaat na de Grand Prix van Qatar met zwangerschapsverlof. Haar collega Koen Weijland, bekend van Viaplay’s voetbaluitzendingen, neemt de presentatie over, te beginnen met de Grand Prix van Amerika op 20 oktober. Anne-Greet Haars, die al het Formule 1-programma ‘In de Slipstream’ presenteert, zal het team versterken tijdens de Sprintrace-weekenden.

Weijland is enthousiast over zijn nieuwe rol en zegt dat zijn interesse in Formule 1 de laatste jaren is gegroeid. Haars is ook opgetogen en kijkt uit naar de kans om haar passie voor de sport verder te ontwikkelen als presentatrice. Het eerstvolgende Sprintrace-weekend waar Haars bij betrokken zal zijn, is tijdens de Grand Prix van Qatar. Marco Zwaneveld, Head of Sports van Viaplay, benadrukt dat het bedrijf trots is op het feit dat het intern vervanging heeft kunnen vinden voor Brantsen.

Het Formule 1-seizoen gaat na Brantsen’s vertrek nog vijf Grands Prix door in zes weken. Beide nieuwe presentatoren zijn enthousiast om de kijkers te voorzien van boeiende race-weekenden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*