Klaas van Kruistum tekent nieuw contract bij KRO-NCRV

Klaas van Kruistum tekende vandaag een nieuw tweejarig contract bij KRO-NCRV. De presentator is sinds 2014 aan KRO-NCRV verbonden en het gezicht van Zapplive op NPO Zapp. Dit najaar is Klaas ook te zien in het nieuwe programma Beste vrienden op NPO3, waarin twee duo’s bevriende BN-ers met elkaar de strijd aan gaan om wie zich écht beste vrienden mogen noemen. Aanstaande zondag 11 september start het tweede seizoen van Klaas kan Alles.
 

Mediadirecteur Taco Rijssemus: ’Klaas is een vakman. Met onder andere Zapplive, Klaas kan Alles en De Rekenkamer heeft hij zijn vaste waarde op NPO Zapp en NPO3 bewezen. Wij zijn trots dat hij nog langer bij ons blijft en ook het nieuwe programma Beste vrienden gaat presenteren’.

Klaas van Kruistum: ‘Je uiterste best doen om het allermooiste programma te maken dat maar mogelijk is, om zo kijkers te inspireren, blij te maken of soms een ander perspectief te geven. Dat is waar ik ontzettend gelukkig van word. Ik ben trots dat ik daar de komende jaren nog meer van mag laten zien!’

Beste vrienden
In Beste vrienden reist Klaas van Kruistum met 2 duo’s van bevriende bekende Nederlanders naar bijzondere locaties in Europa. Ze ontdekken tijdens deze reis hoe hecht hun vriendschap is en worden daarin extra uitgedaagd door het uitvoeren van verschillende opdrachten. Zo leren we de duo’s op een verrassende manier kennen en wordt meteen duidelijk wie het beste kan samenwerken, wie geen geheimen voor elkaar heeft en wie blind op elkaar durft te vertrouwen, kortom: wie zijn de beste vrienden?

Beste vrienden is te zien vanaf maandag 28 november om 20.30 op NPO 3.

Klaas kan Alles
In het tweede seizoen van het populair-wetenschappelijke familieprogramma Klaas kan Alles draait alles om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Klaas krijgt elke week een aantal spannende opdrachten die hij met behulp van techniek en wetenschap probeert te laten slagen. Lukt het hem om een blikseminslag te overleven? Kan hij 150 meter onderwater zwemmen zonder zuurstof? En kan Klaas net zo hard rennen als Dafne Schippers?

Verder is Klaas voor één dag autorensport-official tijdens de Max Verstappen-dagen op het Circuit Zandvoort. Hij leert welke vlaggen wanneer worden ingezet en dat het soms best een gevaarlijk beroep kan zijn… En wat vindt Formule 1-coureur Max Verstappen van de vlag-kunsten van Klaas?

Klaas kan Alles is te zien vanaf 11 september, elke zondagmiddag om 17.30 uur op NPO Zapp.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*