KINK gaat uitbreiden op DAB+

De veiling van bandbreedte voor het nieuwe landelijk dekkend DAB+ netwerk is afgerond. Dit meldt toezichthouder Agentschap Telecom (AT). Talpa Network, Qmusic en Kink hebben drie uitzendvergunningen gekocht. Ze betalen 776.400 euro voor de drie vergunningen. 

KINK zal binnenkort met nog meer verschillende stations in de ether te ontvangen zijn op DAB+ op laag 7.De vergunningen zijn twaalf jaar geldig.”We zijn heel blij met deze uitbreiding van onze distributie”, aldus programmadirecteur Michiel Veenstra. “Binnenkort maken we bekend hoe we deze digitale frequenties gaan invullen”.Naast DAB+ zal KINK zich blijven inspannen om haar programma’s ook landelijk via FM te gaan verspreiden.
KINK is in heel Nederland te ontvangen via DAB+, de digitale opvolger van FM. DAB+ is gratis in de ether te luisteren met een geschikt radiotoestel. Daarnaast is KINK ook online te ontvangen.

1 Comment

  1. Nu nog wat betere luistercijfers, al denk ik niet dat het een daverend succes zal worden. Het niche genre popmuziek wordt zwaar overschreeuwd door de initiatiefnemers van Kink.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*