Kijkcijfers oudjaarsavond: 4,09 miljoen kijkers voor Youp, 3,08 voor Guido Weijers en 3,4 miljoen voor de Masked Singer

Zojuist zijn de kijkcijfers van 31 december bekendgemaakt. Youp wist met zijn conference op NPO 1 4.090.000 kijkers te trekken. Guido Weijers had op RTL 4 in totaal 3.082.000 kijkers.

4 Comments

  1. Spreekbuis heeft sinds 1 januari een nieuwe stagiair. Die weet nog niet precies hoe dat zit met kijkcijfers. En telt iedereen mee die een seconde naar een programma heeft gekeken.

    • Ach joh, iemand gaat vast nog wel uitleggen wat de woorden “gemiddeld” en “totaal” bij de kijkcijfers betekenen. Maar voor mij blijft het toch nog bijzonder dat er bijna 2,7 miljoen kijkers waren voor Youp. Als ik had moeten gokken, was ik niet verder dan anderhalf miljoen gekomen.

  2. Ik heb op Oudejaarsavond geen televisie gekeken. Ik zit niet te wachten op flauwe grappen en melige humor over een slecht jaar, waarin mensen noodgedwongen geslachtofferd moesten worden door maatregelen voor het beheersen van een virus. En waarbij mensen ziek werden en overleden. Het terugblikken op het jaar 2020 zie ik als corona-verheerlijking.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*