Kijkcijfers: OP1 en Jinek raken kijkers kwijt

Uit het SKO Kijkcijferonderzoek van woensdag 8 januari blijkt dat beide talkshows minder kijkers hebben getrokken. Jinek valt buiten de top-10 met 782.000 kijkers. OP1 trok gisteren 835.000 kijkers (plaats 7) met als voordeel dat kijkers nog nieuwsgierig zijn hoe het nieuwe presentatieduo Carrie ten Napel en Charles Groenhuijsen presteren.

9 Comments

 1. Gun het Op1 zo!
  Ik vind het leuk elke dag een ander duo.
  Zij waren het op iets nieuws neer te zetten, Jinek is hetzelfde voor meer geld.
  Ik kijk naar 1
  Succes!

 2. Gun het Op1 zo!
  Zij wagen het om iets nieuws te brengen, Jinek is precies hetzelfde voor meer geld!
  Ik vind het leuk elke dag een ander duo.
  Ik kijk naar Op1, succes mensen!

 3. Gisteravond naar Jinek gekeken. Bert Koenders redde het programma. Het vervolg was niet meer dan een langdurige reclamespot voor een film en op welke manieren je zou kunnen afvallen. Kon het hierna niet langer opbrengen om verder te kijken. Het was het niveau van een kookprogramma.

 4. Wat een verademing het duo Charles en Carry en ook de thema’s waar ruim aandacht voor was. Het duo straalde voor mij rust uit,gaven de gasten alle ruimte, heerlijk avondje op1 en met name het thema over de fast food, prima!

 5. Na zo vaak zoveel dezelfde lege onzin van die zelfde lieden gehoord te hebben is men wel klaar met deze zelfbenoemde bn’s en Twamp bashers

 6. Jinek, was de laatste maanden op N.P.O. al niet meer zo goed. En ook nu doet ze het niet goed, gisteravond zelfs slecht.
  Ga naar Op1 kijken en hoop ze doen het goed.

 7. Ja hoor… Daar was hij weer! Onze Peter RRRR de Vries…. Wat een mispunt die vent. Leren redacties dan nooit dat dit heerschap heel veel ergernis oproept en langzamerhand niets meer kan toevoegen MET z’n bekende riedeltjes en somber gezicht.
  Naast een irritante Sander S als “presentator” (iemand welke onafhankelijk dient te zijn!!… met z’n anti Trump enz. gedoe) was het de reden om steeds af te haken.
  Maar… bij Jinek had ik het ook snel gezien.
  HELEMAAL KLAAR MET PETER RRRR DE VRIES OP TV!

 8. Ze hadden Jinek ipv 1 miljoen beter 1 euro per kijker kunnen geven… Zijn ze aan ’t eind vzb de rit voordeliger uit denk ik 🙂

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*