Kijkcijferrecord voor Flikken Maastricht

Het elfde seizoen van Flikken Maastricht, dat gisteravond bloedstollend eindigde, heeft meerdere kijkcijferrecords opgeleverd. Met een gemiddeld aantal kijkers van ruim 2,3 miljoen (excl. uitgesteld kijken aflevering 10) per aflevering is dit seizoen het best bekeken seizoen ooit.

Het oude record van 2,2 miljoen kijkers (seizoen 9, 2014) is daarmee ruim verbroken. Daarnaast is tot twee keer toe het kijkcijferrecord per aflevering gesneuveld. De best bekeken aflevering is die van 3 februari j.l toen er 2.453.000 mensen (incl. uitgesteld kijken) naar de hitserie keken. Een record dat precies een week oud was want op vrijdag 27 januari keken 2.432.000 mensen (incl uitgesteld kijken) en werd het oude record uit 2014 verbroken. Bijna 1.993.000 kijkers zagen de laatste aflevering. Daarmee is dit de best bekeken slotaflevering (excl. uitgesteld kijken) van alle seizoenen Flikken Maastricht

Niet alleen de uitzending op vrijdagavond op NPO 1 wordt goed bekeken, de fans kijken de serie ook in grote getale terug via uitgesteld kijken. Van het totaal aantal kijkers per aflevering bestaat gemiddeld 35% uit uitgesteld kijken. Flikken Maastricht staat dan ook in top 5 van meest uitgesteld bekeken titels van zowel de publieke omroep als de commerciele zenders van de afgelopen 5 jaar en 2017 tot nu toe.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*