Khalid & Sophie krijgen tweede seizoen

De opvolger van De Vooravond vanaf 21 maart 2022 weer te zien zijn op NPO 1.

De presentatoren Khalid Kasem en Sophie Hilbrand kregen afgelopen maanden veel kritiek te voorduren. Ook de kijkcijfers vielen tegen. Toch krijgt het duo een tweede kans. Komende maanden neemt Margriet van der Linden het tijdslot over met haar programma M.

8 Comments

  1. Die zogenaamde politieke correctheid en het slaafs volgen van D66 is om te kotsen en niet om aan te zien.
    Weg met dit koppel!

  2. DWDD had een uniek format waarbij zoals rechts als links stemmende kijkers zich thuis voelde. Matthijs is die gezellige en warme presentator die dat heel goed kon leiden samen met een geweldige redactie elke dag weer originele items verzinnen binnen de kaders van cultuur, muziek, en wetenschap. Politiek kwam er nauwelijks aan bod, zeker de laatste seizoenen hebben ze dat geskipt. Je moet gewoon zorgen dat je bij het eerste item blijft hangen, en dat heb ik als ik naar al die afgeleide van DWDD die er nu zijn of geweest zijn totaal niet. Ze willen allemaal hetzelfde doen als wat later op de avond al gebeurd; zelfde item keuze, zelfde ’talking heads’ die aan tafel komen. Het hoeft allemaal niet ‘urgent’ te zijn waar dan zo mee gedweept wordt, dat gebeurd de hele avond al in Nieuwsuur en de late avond talkshows.

  3. Past prima bij de rommel die BNNVARA tegenwoordig op zowel radio als tv voortbrengt. Geen mens boeit het meer maar ze lijken het niet te willen snappen.

  4. Waarom? Waarom een tweede seizoen? Daar zit toch echt niemand op te wachten??? En mensen die het wel leuk vinden kunnen toch bij uitzending gemist het eerste seizoen gaan kijken want zoveel zal er echt veranderen als je het wereldje in Hilversum een beetje kent…

  5. Blind, doof én minachting naar de Nederlandse TV kijkers. Wat ’n dom stel nietskunners bij de VARA, van BNN kan men deze leeghoofden verwachten. “Hoe help ik ’n Zender naar de Kloten” . Dat deze 2 ijdeltuiten Khalid en Sophie het aandurven getuigd van hoogmoed.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*