Keuze Serious Request: 3FM wacht op nieuwe manager

De steden die meedingen naar de race om de organisatie van Serious Request 2017 hoeven niet al in februari, maar pas ergens in het voorjaar hun voorstellen in te dienen bij Radio 3FM . Dat valt op te maken uit een brief van de Hilversumse mediawethouder Jaeger aan zijn gemeenteraad.

Het uitstel heeft te maken met het feit dat de radiozender haar nieuwe zendermanager wil betrekken in de keuze van de gaststad voor de goede doelenactie. Op dit moment is er een vacature voor deze functie. De precieze sluitingsdatum en de bijbehorende voorwaarden worden nog nader bekend gemaakt.

Jaeger wrijft zich ondertussen in zijn handen. “Deze verschuiving geeft ons de ruimte om de aanbiedingsbrief en de financiering optimaal voor te bereiden”. Het Glazen Huis moet dan in Hilversum komen op de plek voor de straks eveneens vernieuwde Eurobioscoop. Dat is het pand waar ooit de Nederlandse Seintoestellen Fabriek (NSF) tijdelijk verbleef.

Derden
Het is nog altijd niet bekend of de gemeente Hilversum de 100.000 euro van derden binnenheeft die ze nodig heeft om zich in de race te houden voor de organisatie van Serious Request. Hilversum heeft in ieder geval concurrentie van Purmerend, Apeldoorn en Arnhem.

Deze week werd ook duidelijk dat de actie afgelopen december een miljoen minder mensen heeft bereikt dan het jaar daarvoor. Uit de reacties valt op te maken dat de sleet er wat op dreigt te komen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*