Kees van der Spek op De Perstribune

Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag vanaf 12.15 uur programmamaker Kees van der Spek en atletenmanager Jos Hermens.
 

Kees van der Spek was jarenlang de rechterhand van misdaadjournalist Peter R. de Vries, maar nu is hij zelfstandig programmamaker bij SBS6. Momenteel is Van der Spek te zien met het programma Graf zonder naam, waarin hij op zoekt gaan naar nabestaanden van anonieme doden. Eerder presenteerde hij Oplichters in het buitenland.

Jos Hermens is al decennia lang actief in de atletiek. In de jaren zeventig was hij een internationale topatleet. Hij blonk uit op de langere afstanden, won diverse titels en was houder van het werelduurrecord. Tegenwoordig is Hermens sportmanager: hij begeleidt atleten tijdens hun carrière.

Verslaggever Jules van der Wardt – alias de ‘Vliegende keep’ – is zondag te gast bij Addy Engels, de ploegleider die Giant-Alpecin verruilt voor Lotto-Jumbo. De rubriek Kassie Kijken van recensent Ron Vergouwen heeft deze week het thema ‘Makkers, staakt uw wild geraas’.

MAX: De Perstribune
Zondag 6 december 2015
Vanaf 12.15 uur op NPO Radio 1
Presentatie: Govert van Brakel
www.deperstribune.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*