Kees van der Spek lanceert podcastserie ‘Partners in Crime’

Crimejournalist Kees van der Spek in gesprek met vakgenoten over verhalen achter de schermen


Vandaag verschijnt de langverwachte podcast Partners in Crime van Kees van der Spek, in samenwerking met podcastlabel Topcast Media. In deze podcast gaat de crimejournalist en programmamaker in gesprek met vakgenoten over de wereld waar zij verslag van doen. Met hen praat hij over de hoogte- en dieptepunten in hun carrière. Welke zaken zijn tot op heden het meest bijgebleven? Waar zijn zij het meest trots op en zijn er momenten geweest waarbij zij zelf serieus in de problemen kwamen?

Met deze elfdelige podcastserie wordt een unieke inkijk gegeven in hoe het er achter de schermen aan toegaat in de wereld van misdaadjournalistiek en worden verhalen gedeeld die tot op heden onbekend waren voor het grote publiek. Dit seizoen gaat Kees steeds in twee delen in gesprek met collega-verslaggevers en programmamakers Alberto Stegeman, Mick van Wely, Saskia Belleman, Thijs Zeeman en Nicole Buch.

Voor deze podcast heeft Kees van der Spek tevens het allerlaatste interview met Peter R. de Vries gehouden, twaalf dagen voorafgaand aan de aanslag op zijn leven. Vrijdag 17 december verscheen de documentaire ‘Het Laatste Interview met Peter R. De Vries’ op Videoland, waarbij aan de hand van dit gesprek een ode aan het leven van Peter werd gegeven.

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*