Katja Schuurman start met nieuw seizoen Memories

Vanaf maandag 12 februari 22.10 uur, NPO 1 start het nieuwe seizoen van het KRO-NCRV programma Memories met presentatrice Katja Schuurman. In de zesdelige serie gaat Katja op zoek naar oude liefdes.

Katja Schuurman: “Wat een heerlijke programma vind ik dit op te maken. Tijdens de draaidagen heb ik van dichtbij mogen ervaren wat een oude liefde nog voor iemand kan betekenen. De emoties die daarbij komen kijken en de persoonlijke gesprekken die ik heb gevoerd met de kandidaten hebben mij echt geraakt. Het zijn stuk voor stuk prachtige herenigingen waarbij de liefde soms nog zo duidelijk zichtbaar was. Ik maak het programma met een grote glimlach op mijn gezicht en soms met dikke maar blije tranen”.

In het nieuwe seizoen reist Katja Schuurman onder meer af naar Napels. Met Anne Marie gaat ze op zoek naar Renato. Zij ontmoeten elkaar 55 jaar geleden in Amerika waar ze beiden tijdelijk werken. Ze worden verliefd en beleven een hartstochtelijke relatie. Als Renato weer in Italië gaat wonen, verliezen ze elkaar uit het oog. Anne Marie is heel benieuwd hoe het hem sindsdien is vergaan.

Met Eveline bezoekt Katja het Thaise eiland Koh Phi Phi. In 2005, net na de tsunami, werkt Eveline daar als vrijwilliger en valt tijdens het puinruimen voor de charmes van de Amerikaanse John. Ze woont na hun Thaise avontuur zelfs een tijdje bij hem in Amerika. Als ze steeds vaker ruzie krijgen, maakt Eveline het via de telefoon uit. Toch kan ze John niet vergeten, maar waar is hij gebleven?

Memories, vanaf maandag 12 februari om 22.10 uur op NPO 1.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*