Karin Walters is kandidaat wethouder mediazaken in Hilversum

De kandidaat-wethouders en hun portefeuilles van het nieuwe college van mediastad Hilversum zijn bekend. Hart voor Hilversum heeft Karin Walters en voorgedragen voor onder andere mediazaken inclusief Media Park.

De lokale partijen presenteren woensdag 1 juni om 12.00 uur het gezamenlijke coalitieakkoord. Tijdens de raadsvergadering van 8 juni worden de kandidaten naar verwachting geïnstalleerd.

D66 zit ditmaal niet in de coalitie, waardoor het ‘mediawethouderschap’ van Gerard Kuipers geen vervolg zal krijgen. Voor Kuipers was D66’er Wimar Jaeger als wethouder verantwoordelijk voor mediazaken. 

2 Comments

  1. Ik vraag mij af wat a) de nieuwswaarde is van dit artikel en b) of dit artikel wel op Spreekbuis thuis hoort !?

    Het heeft niks te maken met radio en/of televisie en het Mediapark is ook “gewoon” een bedrijventerrein zoals die er meer zijn hier in Nederland. Gaat deze persoon als wethouder van de gemeente Hilversum dan ook “het beleid” van de NPO mede bepalen (wat mij niet logisch alsmede wenselijk lijkt)?

    Al met al een onzinnig artikel waarbij ik mij sterk afvraag of dit niet geplaatst is om een bepaald quotum te halen . . .

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*