Kanshebbers ‘TV Moment van het Jaar’ bekendgemaakt

HILVERSUM — In aanloop naar de bekendmaking van het TV Moment van het Jaar (seizoen 2022-2023) zijn vandaag de vijf kanshebbers voor de prijs naar buiten gebracht.

De jury heeft vijf fragmenten uit het (online) tv-seizoen van het afgelopen jaar geselecteerd die volgens hen als meest opmerkelijk gezien werden en de volgende dag hét gesprek bij het koffiezetapparaat waren. In willekeurige volgorde worden de volgende momenten overwogen als kanshebbers voor het TV Moment van het Jaar:

 • Emotioneel interview met Tom Egbers over de misstanden bij NOS Studio Sport, aan tafel bij de talkshow van Khalid & Sophie;
 • Valszingend duo Mia en Dion dat drie weken voor het Eurovisie Songfestival groot in de media verscheen;
 • Tafelplakker die zich vanuit klimaatactivisme live aan de talkshowtafel van Beau vastlijmde;
 • Het opvallend informele gespre met minister-president Mark Rutte in Vandaag Inside;
 • Excentrieke tantradans van Walter en zijn twee vrouwelijke gasten in B&B Vol Liefde.

Dit jaar bestaat de jury uit Tina Nijkamp (mediadeskundige), Siebren Hazelhoff Roelfzema (oprichter Streamwijzer) en Richard Otto (uitgever vakmediaplatform Spreekbuis.nl).

Aan de vooravond van het nieuwe tv-seizoen zal het winnende moment bekendgemaakt worden bij de talkshow van Humberto Tan. De uitzending is op vrijdag 1 september vanaf 22:00 uur bij RTL4.

Tijdens de vorige editie werd de BOOS-reportage over de misstanden rondom The Voice of Holland verkozen tot het TV Moment van het Jaar in seizoen 2021/2022.

5 Comments

 1. Femke Bol met de 4 x400 was net te laat zeker? Dat moment was van wereldklasse.
  Frommel die er alsjeblieft bij Spreekbuis redactie.

  • Er zijn 10-tallen fragmenten voor handen die van ’n grotere TV-Moment=waarde zijn dan de 4 flut itempjes die deze 3 (zichzelf Deskundige noemende) nietskunners….Wat ’n stelletje omhoog gevallen luchtbellen !!! Hoe kun je 2 zwalkende, slechtzingende amateurs ’n belangrijk TV moment noemen,???? ’n Dansend Orgasme als die Tantra clown,,,???? Geef de Klimaat-malloot maar wéér ’n podium,,,,En Rutte die niets zegt bij VI,hoezo TV Moment ????Deze man zien we iedere week niets zeggen bij het Gesprek met de Minister-President ,,,,,. Tom Egbers die ’n emotioneel gesprek heeft bij en met Khalid,,,dit was ’n mooi, ontroerend en bijzonden moment…Hulde voor Tom !!!!

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Kanshebbers ‘TV Moment van het Jaar’ bekendgemaakt - News of Gratitude
 2. Kanshebbers ‘TV Moment van het Jaar’ bekendgemaakt - Sustainable Society News

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*