‘Kaaggate’ straalt af op alle publieke omroepen

De rel rondom de VPRO-documentaire over Sigrid Kaag kan een flinke negatieve impact hebben op het imago van de publieke omroepen en de NPO als journalistieke onafhankelijke organisaties.

Omroep MAX-baas Jan Slager geeft in een tweet aan dat hij zich hierover zorgen maakt.

3 Comments

 1. Weer geen woord er over in het RTL Nieuws.
  Het is zo duidelijk dat de mainstreammedia aan alle kanten zo corrupt is en de mensen niet de waarheid mogen horen.

  Er komt nu een onderzoekje van een mevrouw die zo te zien zelf altijd op D66 stemt dus daar zal niet veel uit gaan komen.

 2. Dat mensen hier zich nog over verbazen! Dat verbaast mij eigenlijk. Het is toch algemeen bekend dan de NPO op de hand van D66 is. Kennelijk hebben nu pas heel veel mensen in de gaten dat NPO een propaganda apparaat van D66 is. Jan Slagter heeft het grootste gelijk van de wereld dat wanneer er heibel bij de PVV en Forum is dat dit bij 20 NOS journaals groots wordt uitgepakt.

  Ik ben het niet met Thierry Baudet eens dat de NOS fake nieuws brengt. Hij en Geert Wilders hebben wel gelijk dat de objectiviteit soms wel ver te zoeken is. Nu er gedoe is van een politieke partij waarvan de NOS en de NPO fan van zijn is het opeens erg stil wat betreft de berichtgeving hierover. Die hele Sigrid Kaag documentaire(die maar liefst 2x werd uitgezonden!)was een schaamteloze propaganda om D66 en Sigrid Kaag in het zadel te helpen. En dan maar kritiek op China en Rusland hebben over staatstelevisie. En wat is dit dan?

  Maar, uiteraard zal ik volgens ene Luuk(die claimt jarenlang bij de NPO’66 gewerkt te hebben)allemaal wel verkeerd zien. Ondanks tig voorbeelden uit het verleden. Maar kom maar op Luuk, ik heb veel zin om met jou eens over de objectiviteit van de NPO en de NOS in debat te gaan!

 3. Ze krijgen er ook nog eens 850 miljoen voor ook!
  En nu is het duidelijk wiens brood men eet, wiens taal men spreekt!
  Het hele rtv gebeuren is een groot leugen!
  Je wordt belazerd en gemanipuleerd waar je bij staat!
  Op heffen die troep en 850 miljoen naar de zorg!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*