Jumbo Radio krijgt dj’s

Jumbo zendt vanaf vandaag elke werkdag live radioprogramma’s met eigen dj’s. Jumbo beleeft hiermee een Europese primeur. De ervaren radiodj’s Kristel van Eijk en Daniël Smulders gaan radio maken vanuit de nieuwe radiostudio in het hoofdkantoor van Jumbo te Veghel.

De eerste uitzending ging vanochtend van start met een interview met Frits van Eerd, CEO van Jumbo.

‘Boodschappen doen in onze winkels wordt steeds leuker. Helemaal nu Jumbo Radio rechtstreeks uitzendt vanuit onze spiksplinternieuwe Jumbo studio op ons hoofdkantoor in Veghel. Met eigen dj’s, lekkere muziek en live uitzendingen zorgen we voor nóg meer sfeer in onze winkels en een prettige omgeving voor onze collega’s en klanten’, zegt Frits van Eerd.

‘In Europa is Jumbo de eerste supermarkt met een eigen radiostation. Ik ben er dan ook erg trots op dat Kristel en Daniël Jumbo Radio komen versterken. Zij maken er dagelijks een feestje van in de studio en dus óók in winkels en in de distributiecentra.’

17 Comments

 1. Het is niet dat je thuis er even naar kan luisteren, want de stream lijkt afgeschermd of niet openbaar. Dat zal deze twee DJ’s toch ook geen fijn gevoel geven dat er werkelijk niemand luistert naar hun gebabbel.

 2. mooi en nu wat reclames er op van de lokale jumbo’s en dan even door naar de ferquentie veiling , kunnen ze mooi goedkoop alle b kavels kopen en regionaal uitzenden, weg met die rotte
  piraten platen!

 3. Moet ik dus nu naast een mondmasker ook watjes in mijn oren om boodschappen te doen.
  Naast het sparen van zegels voor glaswerk, kussens, raceautootjes en sleutelhangers vraag ik me af waar kom ik voor bij de Jumbo.
  Ik betaal dus nog steeds te veel voor mijn boodschappen ook bij de Jumbo!

 4. “‘Boodschappen doen in onze winkels wordt steeds leuker.'”

  Juist irritanter. Wat kan mij de radio interesseren als ik boodschappen doe? Het is een zoveelste irritatiefactor. Opdringen van geluid. “zie ons eens hip doen!”, wat een lachertje! Niet Jumbo maar een DOMBO verzint dit!

  “een prettige omgeving voor onze collega’s en klanten’, zegt Frits van Eerd.”

  Nee, een minder leuke omgeving, laat staan als die snotneuzen staan in te pakken. Ook al een irritatiefactor zoveel! Met als klap op de vuurpijl, snotneuzen achter de infobalie, snotneuzen achter de kassa, snotneuzen achter de vleeswaren (ieuw, Corona-alert!), ga zo maar door. Het is alsof ik boodschappen doe in de plaatselijke jeugdsoos? WTF is dit voor een trieste ontwikkeling? Nog even, en de manager van de plaatselijke Jumbo, 9 jaar oud, komt mij vertellen of mijn klacht gegrond is?

  “‘In Europa is Jumbo de eerste supermarkt met een eigen radiostation.'”

  Niet waar, Hoog Catharijne in Utrecht was eerder, en ook in andere landen is dit er al, zoals in Italië.

  “Ik ben er dan ook erg trots op dat Kristel en Daniël Jumbo Radio komen versterken. Zij maken er dagelijks een feestje van in de studio en dus óók in winkels en in de distributiecentra.’”

  Hier spreekt weer ego: JULLIE feestje! Wij hebben hier niet om gevraagd, dombo! Typisch weer een omhooggevallen directeurtje, dat teveel geld heeft. Investeer dat geld eens in o.a. de toegankelijkheid voor mensen met een beperking! Dan ben je pas sociaal bezig, maar nee, meneer wil graag pochen met een ‘radiostation’, of wat daar voor door moet gaat.

  Hallo Jumbo?! Waar zijn we nou helemaal mee bezig? Doe eens iets aan die kinderarbeid in jullie winkels, want nogmaals: ik zie snotneuzen achter de kassa, achter de infobalie, achter de vleeswaren, bij het vakkenvullen. De winkels bestaan louter uit kleuters en kids die de boel runnen waardoor ik me in een plaatselijke jeugdsoos waan. Nog even, en de manager van 9 jaar oud komt mij vertellen wat goed en slecht is. Kinderarbeid is niet enkel aan China toegeschreven, welkom in Nederland!

 5. Waarom wat positiefs zeggen wanneer het ook flink negatief mag zijn…..
  En maar koketteren met wat je allemaal wel niet weet. Over het radiostation van Hoog Catherijne of één of ander Italiaanse supermarktketen met een station.
  Neem nog een slokje azijn.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*