Jubileumnummer MAX Magazine

Omroep MAX bestaat 10 jaar en MAX Magazine viert dat door een extra dik jubileumnummer uit te brengen in een oplage van 400.000 exemplaren. Het MAX Ledenblad is geïntegreerd in dit MAX Magazine: alle MAX-leden ontvangen deze editie dus ook

MAX Magazine uitgever-hoofdredacteur Peter Contant: “Het is in onze korte historie van 2,5 jaar met 164 pagina’s de dikste MAX Magazine ooit en met 50 advertenties ook commercieel de beste. Kortom: een echt feestnummer.” 

Het MAX Ledenblad heeft Hanneke Groenteman op de cover. Uitvoerig vertelt ze over haar programma Sterren op het Doek, dat donderdag aan zijn tiende en tevens laatste seizoen begint: een afscheid van het programma én van Hanneke. Monique van de Ven licht in het MAX Ledenblad een tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen van Dokter Deen en verder wordt er uiteraard uitgebreid aandacht besteed aan de tiende verjaardag van MAX.

MAX Magazine is op dit moment het enige programmablad dat in oplage stijgt: de betaalde wekelijkse oplage loopt gestaag richting de 100.000. Het blad wordt volgens het NOM wekelijks door 365.000 mensen gelezen.  

MAX Magazine Jubileumnummer 
Nummer 36, 5 t/m 11 september 
www.maxmagazine.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*