Jort Kelder terug met ‘Hoe heurt het eigenlijk?

In alweer de vijfde serie van het AVROTROS-programma Hoe heurt het eigenlijk? gaat presentator/polderdandy Jort Kelder door waar schrijfster Amy Groskamp Ten Have moest afhaken: etiquette voor de moderne mensch. Want hoe gedragen we ons in het verkeer, op (verkleed)partijtjes en – vooral – met moderne media? Hoe heur je te communiceren per mail en met de mobiele telefoon? Appen tijdens een vergadering of aan de dis – kan dat? Wat schrijf je nog wel op papier en wat te doen met ingewikkelde dresscodes? Deze en talloze andere alledaagse etiquette-kwesties behandelt onze presentator vanaf aanstaande donderdag bij AVROTROS op NPO 1, uiteraard met de van hem bekende knipoog. 

Verder gaat Hoe heurt het eigenlijk? door met de bekende succesformule waar vorig seizoen meer dan één miljoen kijkers van smulden. Jort ontmoet excentrieke edelen op schilderachtige plekken, dompelt zich onder in spetterende party’s van de nieuwe rijken en vraagt zich steeds weer, met de bijbel van Amy Groskamp in de hand, af hoe het heurt. 

Jort Kelder: “We hollen momenteel met het hele team over landgoederen en door villawijken om weer een bijzondere reeks van Hoe heurt het eigenlijk? te maken. Ik verheug mij nu al op de hilarische momenten en curieuze ontmoetingen. Van een Schotse hertog met zijn privéleger tot een excentrieke heer in zijn spookkasteel aan de Vecht en een dagje als strenge diender in een klassieke politie-Porsche om het onfatsoen in de Amsterdamse binnenstad aan te pakken.” 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*