‘Jort Kelder financierde FvD-campagnevideos’

Jort Kelder heeft uit eigen middelen één van zijn redacteuren betaald om campagnefilmpjes voor Forum voor Democratie te maken. Dat meldt FvD-lijsttrekker Thierry Baudet in de podcast PodBast.

Baudet: “Jort Kelder die had toen een contract bij Bij ons in de PC, of Hoe heurt het eigenlijk, of een van die programma’s. En hij had toen een maand overlap van een contract, met iemand die een maand lang geen werk had. Toen zei-ie: Weet je wat? Uit eigen zak betaal ik die jongen wel, die kan dan een maand lang voor jou elke dag een filmpje maken. Dus toen heb ik de laatste vier weken voor de verkiezingen élke dag een filmpje kunnen maken. Dat was echt een groot geschenk van Jort, dat was heel tof dat-ie dat deed. En daar kwamen toen ook een paar filmpjes uit die bij Jinek en bij Pauw en Witteman of hoe dat nou ook heet werden vertoond.”

In de podcast PodBast spreekt Bastiaan Meijer met succesvolle mensen over hun weg naar de top. Bastiaan Meijer won vorig jaar de Online Radio Awards voor beste presentator.

2 Comments

  1. “Pauw en Witteman of hoe dat nou ook heet” ?
    Die Baudet is wel heel erg oud geworden….
    Of hij heeft geen TV…..

  2. Voor Jort Kelder geldt: Zijn toneelstukje als zijnde nouveau riche is inmiddels weggegleden naar een domme graaier en opruier. Heerlijk is de ware aard van het beestje naar boven komt.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*