Joris van Lierop nieuwe directeur VINEX

Joris van Lierop wordt de nieuwe directeur van VINEX. Hij neemt deze rol over van Karin Schut, een van de grondleggers van het nieuwe bereiksonderzoek. Karin heeft haar energie en expertise gewijd aan de vernieuwing van het online bereiksonderzoek dat nu onder de vlag van NMO doorloopt. VINEX gaat verder als belangenbehartiger van de online publishers in het onderzoek en draagt bij aan de financiering van NMO.

Joris heeft ruime ervaring in publishing. Hij werkte eerder als uitgever bij verschillende mediaconcerns en heeft met TCE een eigen mediabedrijf. Hij was eerder een aantal jaren voorzitter van VINEX en is goed bekend met de verschillende disciplines en krachtenvelden die een rol spelen binnen NMO.

Nu de nieuwe NMO-organisatie in 2024 een feit is en het NMO Online-onderzoek succesvol bij de markt is geïntroduceerd, is het een geschikt moment om met een vernieuwd team verder te bouwen aan de toekomst van VINEX en het door NMO uitgevoerde online bereiksonderzoek. Hieronder een overzicht van de grootste personele veranderingen.

Carla der Kinderen nieuwe voorzitter VINEX

Carla der Kinderen (RTL/ Ad Alliance) neemt de voorzittersrol over van Rien van Beemen (Mediahuis). Rien heeft zich bestuurlijk hard gemaakt voor meer samenwerking tussen de partijen die bij het bereiksonderzoek zijn betrokken. Met de oprichting van NMO is deze klus geklaard en draagt hij de voorzittershamer over. Hij blijft betrokken als lid van het NMO-bestuur.

image001.jpg
Carla der Kinderen, Bestuursvoorzitter VINEX

Carla is al geruime tijd bestuurslid bij VINEX en is nauw betrokken bij de lancering van het nieuwe onderzoek. Met haar ruime ervaring met bereiksmetingen, zowel op het gebied van digitaal als TV, is ze de perfecte kandidaat om namens de publishers en samen met bvA en PMA de crossmediale bruggen te slaan tussen de verschillende NMO-onderzoeken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*