Joost Oranje op De Perstribune van MAX

Zondag 30 januari zijn vertrekkend Nieuwsuur-hoofdredacteur Joost Oranje en voormalig voetbaltrainer Aad de Mos te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Joost Oranje, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune, neemt deze week afscheid als hoofdredacteur van Nieuwsuur. Na negen jaar hoofdredacteurschap gaat hij zich weer toeleggen op het uitvoerende werk. Hij wordt coördinator onderzoeksjournalistiek bij de NOS en de NTR. In verleden was Oranje onder meer werkzaam voor NRC Handelsblad en NOVA.

Aad de Mos, de sportgast in het tweede uur, reisde als voetbaltrainer de hele voetbalwereld rond, met tussenstops bij onder meer Ajax, PSV, KV Mechelen en Anderlecht. Met Mechelen won hij de Europacup II. Tegenwoordig is De Mos vooral actief als voetbalanalist, twitteraar en vlogger.

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen verder opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
Presentatie: Margreet Reijntjes

MAXVandaag.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*