John van den Heuvel maakt nieuwe realityserie met Gordon

Misdaadjournalist en producent John van den Heuvel heeft aangekondigd dat hij samenwerkt met entertainer Gordon aan een nieuwe realityserie. Dit nieuws deelde hij afgelopen vrijdag in het programma RTL Boulevard. De eerste opnames zijn reeds gestart en de zender SBS6 toont interesse in het project.

Spreekbuis-blogger Patrick Kicken meldde enkele weken geleden al dat Gordon wellicht weer op een Talpa zender terug zou komen.

8 Comments

  1. Waarom blijven we deze droeftoeter aandacht geven? Wordt door de meerderheid gehaat door zijn persoonlijkheid. Laat hem met rust, hou hem uit de media.

  2. Een misdaadjournalist die realityserie rondom Gordon produceert. Als dat maar goed gaat. Een groot deel van Nederland weet volgens mij het antwoord al.

  3. John zei in Boulevard gisteren trouwens dat er eerst gesprekken waren over een terugkeer van Gordon en Gerard Joling samen. Yvonne Coldewijer had dus al die tijd gelijk.

  4. Ik heb de podcast van Mischa! met Gordon beluisterd. Krijg je weer een ander beeld van de man. Het is zo makkelijk om iemand af te zeiken. Maar wat kennen we hem nou?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*