‘John de Mol’s keuze voor oude koek werkt niet’

John de Mol doet zich nogal gelden op de transfermarkt in radio- en televisieland. Naast het gouden trio van ’Voetbal inside’ en zoon Johnny kiest nu ook Gerard Ekdom voor voor Talpa. Kenners verwachten dat ook zus Linda en het programma ’Voice of Holland’ wel eens naar De Mol zouden kunnen verhuizen. De aanpak van de mediamagnaat komt bekend voor. Met één vernietigende sterrenslag proberen het medialandschap naar je hand te zetten. Eerder mislukte dat echter met Sport 7 en televisiezender Talpa (tien). Dagblad Gooi en Eemlander kwam met de stelling: ‘Kiezen voor ouwe koek werkt niet’.

174 lezers deden mee aan de stelling, waarvan 75 procent denk dat de strategie van het aantrekken van bekende sterren niet gaat werken.

Respondent Henk Ooms geeft aan: ‘Als John de Mol echt wil stijgen, moet hij de hele vaste kliek van de Nederlandse televisie vergeten en van scratch af aan beginnen met fris talent’.

Een kwart van de respondenten was het niet eens met de stelling, waaronder respondent Fred Avis: ‘Er is niet mis met kwaliteit aantrekken. Om iemand op basis van leeftijd af te wijzen en niet op inhoud is discriminatoir.’

Spreekbuis.nl is op gebied van medianieuws partner van dagblad Gooi en Eemlander.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*