Johan Vlemmix start petitie voor terugkeer ‘Te land, ter zee en in de lucht’

Johan Vlemmix is een petitie gestart om het legendarische programma ‘Te land, ter zee en in de lucht’ weer op de buis te krijgen. In 2011 stopte de publieke omroep na 40 jaar met het programma, omdat te veel een amusementsprogramma is. Volgens voormalig scheidsrechter Vlemmix valt het programma onder ‘Volkscultuur’ en verdient het een plek in het publieke bestel.

Johan Vlemmix: ‘Een van Nederlands best bekeken en meest spectaculaire tv programma’s Te land ter zee en in de lucht is helaas na bijna 40 jaar in 2011 gestopt. Overal in het land worden nog jaarlijks evenementen georganiseerd met onderdelen uit dit programma. Daarom moet dit terug op de buis. Teken de petitie en zorg ervoor dat we met zn alle weer kunnen genieten van de zeephelling, geweldige creaties, spanningselementen, en vooral hilarische duiken het water in.’

Het initiatief komt naar aanleiding van de reünie, die Vlemmix onlangs organiseerde:

4 Comments

  1. Dan wel graag bij John de Mol en niet bij de publieken want dit gaat weer belasting centen kosten, waar ik als inwoner van Nl niet aan wil bijdragen, ik investeer liever mijn belasting geld in de zorg dan amusement!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*