Johan Derksen vertrekt volgend jaar bij Veronica Inside

VI-presentator Johan Derksen (72) gaat stoppen met televisie maken, meldt het AD vandaag op basis van zijn biografie Derksen, die zaterdag verschijnt en de krant eerder mocht inzien.

Derksen zal volgens het AD nog één seizoen met Veronica Inside maken om vervolgens in de zomer van 2022 helemaal te stoppen.

5 Comments

 1. Het is ook wel een keertje klaar.Zijn commentaar op voetbal gerelateerde onderwerpen vind ik nog wel hout snijden en ook van muziek (blues/Americana en andere 60’s muziek) heeft hij wel verstand. Maar daar moet het bij blijven. Denk alleen nog WK 2022 erbij als Oranje dat haalt en dan zal het wel klaar zijn.

 2. Begrijpelijk en jammer tegelijk. Misschien had hij het al eerder moeten doen. De grote vraag is wie hem op moet/gaat volgen?

 3. Derksen stopt met tv, ik ken hem daarvan alleen van heel lang geleden, maar hij is natuurlijk wel nog steeds een smaakmaker. Ik luister nog wel naar zijn radio-muziekprogramma (Muziek voor volwassenen) en heb daardoor nog weleens contact met hem gehad. Prima peer als het over (blues)muziek gaat, met zijn politieke ideeën ben ik het niet altijd eens. Who cares? Maar ik las net dat hij in zijn biografie zegt dat niemand hem ooit geholpen heeft, kwa self-made-mannetje. Maar Hugo Borst zei onlangs op Radio 1 dat Johan hem bij VI haalde en hij daar zijn carrière in de sportjournalistiek aan te danken heeft, maar Hugo op zijn beurt Derksen aan zijn tv-loopbaan hielp door hem voor het eerst als vaste gast in een tv-programma van Borst alle ruimte te geven.

  (En zijn bijnaam ‘de snor’ wordt dan verleden tijd, want als ie stopt met tv gaan zijn lange haren en zijn snor eraf.)

  Johan Derksen heeft overigens niet alleen een grote muziekpassie, maar ook een radio-hobby. Luister eens naar zijn webradio-station Grolloo Radio.

  https://grollooradio.nl

  Forever young

  Met de groeten uit Mokum.

  DJ

  • Helemaal mee eens. Grolloo Radio is nog een sprankje hoop op de Nederlandse radio. Hopelijk snel een plekje op DAB+.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*