Johan Derksen gaat wellicht na de zomer stoppen bij VI

Johan Derksen gaat deze zomer goed nadenken of hij na het reces nog aanblijft als tafelheer bij Veronica Inside, zo zegt hij dinsdag tegen De Telegraaf.

Derksen meldt: “Ik heb in tweeëntwintig jaar tijd nog nooit zo’n kutshow gemaakt”. Gisteren wist het programma een record aantal kijkers te trekken nadat Derksen door Zwarte Piet-uitspraken negatief in het nieuws kwam

8 Comments

 1. Nee, Johan Derksen heeft een serieuze maatschappelijke discussie omgebogen tot een toneelstukje over Johan Derksen. Goed voor de kijkcijfers.

 2. Eng-nek Genee zou ontslagen moeten worden . Deze opnaaier geeft opzetjes en inkoppers, anderen laat hij dingen zeggen, die in het vuur van de strijd soms over de schreef gaan. Gisteravond liet hij Derksen in de stront zakken. Typisch Genee, zo heeft’ie zich in de loop der jaren naar boven gelikt. Nee, Derksen en Gijp dragen het programma, Genee moet weg !

 3. Zo zie je maar dat als je een debat programma brengt met echte tegenstellingen in de deelnemers je de meeste kijkers trekt.
  Hoe dan ook is VI wel heet meest spraakmakend van de laatste tijd met al die saaie corona programma’s met deskundigen en getroffenen.

  Grote winnaar is de Mol, grote verliezer de adverteerders die zelfs Jan Slagter over zich heen kregen.

  Cliffhangers zijn natuurlijk ook de nationale elftallen, kiezen ze eieren voor hun geld?

 4. Talpa en/of Veronica Inside doet álles voor een beetje publiciteit. Zelfs over de rug van racisme. En iedereen trapt er in.

 5. Was ook een tenenkrommend slechte uitzending. Een Marokkaanse ex voetballer die alleen zichzelf hoorde praten en een eigen agenda had. En een Genee die Derksen een mes in zijn rug stak. En dat allemaal om een paar droeftoeters uit de grachtengordel die altijd wel wat te mekkeren hebben. In de provincie is er niemand die zich druk maakt om racisme, en leven wit, zwart, dik en dun gewoon prima samen, en kan men gewoon met en om elkaar lachen. In Amsterdam en andere delen van de Randstad zijn ze heel erg gevoelig. Een select groepje waar we blijkbaar allemaal naar moeten luisteren.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*