Job Dijk nieuwe presentator bij Traffic Radio LIVE!

Job Dijk is met ingang van 1 december jl. gestart als nieuwe presentator op Traffic Radio. Hij is elke file-dag, tussen 17.00 en 18.00 uur, te horen in het programma Traffic Radio LIVE! met een live verslag van de avondspits.

Job Dijk: “Ik vind de avondspits een mooi tijdstip! Het is erg leuk om een programma te maken voor en door mensen onderweg. Ik hoop met het programma meer betrokkenheid en begrip te krijgen van reizigers in de spits”.

“Mooi om vanuit onze ‘Radiofabriek’ weer jong radiotalent een kans te geven. We zien nu al regelmatig talenten, die bij ons hun vlieguren hebben gemaakt, opduiken bij de grote landelijke radiostations. Leuk dus!”, aldus Lars Schotanus directeur van YPCA / Traffic Radio.

Job Dijk begon op 16 jarige leeftijd zijn radio carrière bij de lokale zender Midland FM. Hij liep daar dag en nacht rond als technicus en presenteerde daar de afgelopen jaren onder meer ‘Weekend Magazine’ en zijn eigen programma ‘Als een Dijk’.

Traffic Radio
Traffic Radio is een populaire verkeerszender. Het station speelt in op de ontwikkeling dat steeds meer mensen radio luisteren via (mobiel) internet en op de verwachting dat iedereen in de toekomst ook over internet(radio) onderweg beschikt. Traffic Radio is overal te beluisteren via www.trafficradio.nl of www.onlineradio.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*