Jet van Nieuwkerk nieuwe thuiskok in Wat Eten We? (Net 5)


Het vierde seizoen van het Net5 kookprogramma Wat Eten We? heeft een nieuw gezicht. Vanaf dinsdag 5 mei is foodie en thuiskok Jet van Nieuwkerk de nieuwe presentatrice die helpt bij het bereiden van een makkelijke en gevarieerde maaltijd.

Daarbij geeft Jet ook nog handige tips & tricks als het gaat om snijden, bereiding, bewaren, koken met kinderen en minder verspillen. Voor Wat Eten We? hebben vanaf dit seizoen Net5, Jumbo en LINDA.nl de handen ineen geslagen om daarmee nog meer inspiratie voor een heerlijke maaltijd te kunnen bieden. 

In de nieuwe reeks van Wat Eten We? gaat Jet helpen met variaties op klassieke gerechten van het seizoen. Denk aan een stamppot met paksoi in plaats van andijvie. Of spaghetti met asperges. Klassiekers met een twist dus. Jet van Nieuwkerk, die zichzelf een ‘freestyle kok’ noemt, geeft niet alleen een recept en een handig boodschappenlijstje, maar ook suggesties hoe je op een snelle en luchtige manier eten kookt: “Ik laat je zien dat koken vooral ook leuk is en dat je geen chef-kok hoeft te zijn om dagelijks zelf de keuken in te duiken en steeds wat nieuws op tafel te toveren. Mijn advies is houd het simpel, kook niet met teveel ingrediënten. En plan vooruit, dat scheelt denkwerk.”

Roy van Keulen, Executive Director Marketing Jumbo: “We zijn heel blij met de nieuwe samenwerking met LINDA.nl en de aanvullende mogelijkheden die het platform ons biedt. Door de kanalen van Talpa en Linda.nl te combineren met die van Jumbo en Smulweb.nl kunnen we nog meer klanten helpen met het antwoord op de vraag ‘wat eten we vandaag?’. Met de komst van Jet van Nieuwkerk is dit een ideale match. Jet is een fris gezicht dat een brede doelgroep aanspreekt en zelf al ervaring heeft op het gebied van zowel tv als online.”

Uitzending: vanaf dinsdag 5 mei dagelijks rond 17.10 uur bij Net5, op Jumbo.comLINDA.nl en altijd op KIJK.nl.

12 Comments

 1. Jet van Nieuwkerk
  Je hebt het over handen wass en maar misschien moet je je haar vast gaan doen hoef je daar ook niet steeds aan en in te zitten wat nou hygiëne

 2. Wat een slecht voorbeeld dit! Continue met de handen door het haar! Alles wordt gesneden op dezelfde plank! Jet, je bent een mooie dame, maar dit is een belediging voor iedereen die in de keuken werkt! Je hebt lak aan alle regels!

 3. Wat een onhygiënische toestand in die keuken zeg! Ze zit overal met haar handen aan en wast ze geen enkele keer. En doe alsjeblieft die haren op een staartje!!! Juist in deze tijd is hygiëne heel belangrijk, maar zij heeft er duidelijk lak aan.

 4. Die haren los. Is erg onhygiënisch. En vooral constant met die handen door het haar.
  Vind haar heel slecht. Af toe denk ik dat ik naar een kinder kook programma zit te kijken.
  Net 5, en jumbo zet roberta maar weer terug.die doet het 10 x beter.

 5. Ik mis roberta enorm, roberta ademde met haar handelingen alsmede persoonlijkheid alle etiquette aan waar een goed kook programma moet voldoen , daarnaast, nu ik wil doorspoelen naar het volgende programma middels de terugkijk functie , een neiging waar ik bij roberta niets om gaf, verplicht net5 mij nog een halfuur jet te kijken, ik vindt dit bijzonder traumatisch, en zou hieromheen een zaak kunnen starten, roberta terug of ter procédé!!

 6. Niet alleen onhygiënisch, het is rommelig, heel slordig en iedere keer denk ik weer dat Jet totaal onvoorbereid de keuken ingaat. Vreselijk om naar te kijken, heb nog niet een keer de behoefte gehad iets te koken, breng Roberta snel terug.

 7. Kruip ff die niet zo slimme robertje in de kont zeg,alleen die stem werdt je al misselijk van,laat staan wat er verder uit kwam,het eten was half gaar
  en opdienen ho maar.
  Hebben jullie ook allemaal je haar vast en was je je handen?
  Jet je bent een verademing,heerlijk koken zoals het hoort,lekker en mooi opgediend!!!!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*