Jeroen Stekelenburg op De Perstribune

Zondag 19 juli zijn sportjournalist Jeroen Stekelenburg en wielrenster Anna van der Breggen te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Jeroen Stekelenburg
, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, werkt sinds 2004 als verslaggever bij Studio Sport. Hij is onder meer bekend als de vaste volger van het Nederlands elftal en als interviewer bij grote atletiektoernooien. Komende week verschijnt van de hand van Stekelenburg de NOS Olympische Podcast. Daarin vertellen sporters over hun voorbereiding op de uitgestelde Spelen van Tokio.

Anna van der Breggen, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is een van de beste wielrenners van haar generatie. Van der Breggen werd onder meer wereldkampioen, Olympisch kampioen en ze won de Giro Rosa. Na een lange periode zonder wedstrijden hervat ze komende week het wielerseizoen in Baskenland. Uiteindelijk heeft ze nog een groot doel: (nog) een Olympische titel bij de Spelen van Tokio in 2021.

In De Perstribune signaleert de vaste mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*