Jeroen Pauw niet altijd even blij met Knevel en Van den Brink

Jeroen Pauw was in het verleden niet altijd blij dat een deel van de ‘Pauw & Witteman’-zendtijd door Knevel en Van den Brink werd ‘afgepakt’.

Pauw: ‘Ik vond het toen vooral irritant dat we het gevoel hadden te worden nagedaan. Daar kwam bij, en dat was ook een beetje onze arrogantie, dat we iets hadden van: wij doen dit toch al. Achteraf zeg ik: je hebt ontzettend leuk werk, ga nou niet anderen kwalijk nemen dat ze dit leuke werk ook willen doen. Toen de Vaara vroeg of ik zonder Paul Witteman door wilde, zei ik: prima, maar ik pas ervoor om negen maanden aan die tafel gekluisterd te zitten. De afwisseling met Eva ervaar ik als zeer aangenaam.

Lees het hele interview in De Gooi en Eemlander.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*