Jeroen Nieuwenhuize stopt met de Top40

Jeroen Nieuwenhuize (45) stopt na 12 jaar met de presentatie van de Top 40 op Radio 538. Hij stapt over naar zusterzender Radio 10.

Nieuwenhuize gaat vanaf 25 juni een dagelijkse radioshow presenteren tussen 10.00 en 13.00 uur.

Jeroen Nieuwenhuize: “Dit is voor mij het juiste moment om over te stappen naar Radio 10. Mensen entertainen is wat ik het liefste doe en daarom is het waanzinnig dat ik dat bij Radio 10 nu weer op dagelijkse basis kan gaan doen. Helaas is het presenteren van de Top 40 bij 538 niet meer te combineren met mijn nieuwe dagelijkse programma bij Radio 10. Ik heb met veel plezier de Top 40 gepresenteerd en vind het fijn om binnenkort het stokje door te geven en te starten bij Radio 10.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*