Hans Kazán en Vincent Bijlo op De Perstribune van Max

Het eerste uur is Hans Kazàn te gast. Hij draait al jaren mee aan de Nederlandse goocheltop en is één van de voorbeelden van Victor Mids van Mindf*ck. Kazàn is zelfs de geheimzinnige assistent van Mids in een gorillapak geweest. Eerder is Kazàn ook televisiepresentator van het populaire RTL-programma Prijzenslag geweest.

Voetballer Piet den Boer, de sportgast in het tweede uur, beleefde zijn grootste successen bij het KV Mechelen van Aad de Mos. Dertig jaar geleden won Mechelen de Europacup II door in de finale in Straatsburg Ajax te verslaan. Den Boer maakte het enige doelpunt en is mede daardoor nog altijd een levende legende in Mechelen. Zondag staat het Europese succes van Mechelen centraal in een aflevering van Andere Tijden Sport.

Verder maakt juryvoorzitter Vincent Bijlo de nominaties bekend voor de Zilveren Reissmicrofoon, de jaarlijkse radioprijs voor het beste radioprogramma. Drie programma’s zijn in de race voor de prijs die op 21 juni wordt uitgereikt.

Tot slot analyseert recensent Ron Vergouwen in de tv-rubriek Kassie Kijken de tv-programma’s van afgelopen week, waaronder natuurlijk de nieuwe talkshow M.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.

De Perstribune – Zondag 20 mei van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 1

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*