Jeroen Latijnhouwers volgt Maya Eksteen op bij RTV Utrecht

Precies tien jaar na haar regionale radiodebuut in de ochtendspits zal Maya Eksteen op 31 december voor het laatst op Radio M Utrecht te horen zijn. Sinds 2017 neemt Maya de vroege vooravond op Radio M Utrecht voor haar rekening.

Jeroen Latijnhouwers presenteert vanaf maandag 4 januari Utrecht komt thuis bij Radio M Utrecht. Jeroen heeft zin in de nieuwe uitdaging. “Het is mij een eer en een genoegen om Maya te mogen opvolgen bij Radio M Utrecht. Nog even en dan mag ík iedereen op een gezellige, informatieve manier meenemen van de middag naar de avond. Ik kan niet wachten om te beginnen!”

Lees verder op rtvutrecht.nl

7 Comments

 1. Leuk voor Jeroen. Ik zie ‘em als student nog binnen komen op de redactie van TROS AKTUA radio. En hij heeft een prachtige radio doc gemaakt over Guus Meeuwis ( de weg naar de top) als afstudeerproject. Hebben we uitgezonden in 1995.
  Hadden mensen nog nauwelijks van Guus gehoord !

 2. Jammer voor Maya dat het niet echt vrijwillig is dat ze stopt. En Juul, enig idee of Peter holland nog terug komt ? U bent meestal vrij goed in gevoerd.
  Peter presenteerde de servicelijn.

  • Jeroen een vliegende keep? Meer dan 20 jaar bij RTL Nieuws, aantal jaar Omroep MAX, Onroep Brabant.
   Jeroen kleurloos? Nee, wel kleurenblind overigens.
   Jeroen Tros Aktua Radio? Helaas niet, was een goede rubriek, ik denk he je Edwin van L bedoelt Juul. Dat van Guus Meeuwis klopt idd wel, samen met Edwin.
   En verder: luister vooral eens een keer, vanaf 4 januari.
   Veel gr iedereen. 😊

 3. Hoezo Maya niet vrijwillig stoppen, Bart ,,,,,,weet jij iets meer over deze overname ??
  Wanneer zij inderdaad weg moet, vind ik dit jammer voor de luisteraars, Maya vind ik prettig, zowel de kleur van haar stem en als presentator. Jeroen Latijnhouwers is vooral heel keurig . Of moet ik zeggen, saai ????

 4. Pieter – programmaleider radio m utrecht – bepaalt een hoop, en heeft het station zo gemaakt dat het een kopie is van 10 gold. Juul hoort het, anderen die ook al langer in het radiowereldje zitten. Opvallend is dat op 2 Jan. Zat. bij npo radio 5 in volgorde van de programmering de presentatoren steeds ouder worden. Jan rietman 68 Felix meurders 74 Tineke de nooij 79 . GOLD FM, ook een leuk station. Radio m utrecht dat staat. Veel luisteraars buiten de regio.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*