Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte vervangen Ekdom op Radio 2

Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte nemen Gerard Ekdom’s ochtendprogramma op NPO Radio 2 over.

Beide ervaren radiomakers zijn al jaren actief voor de NPO. BNNVARA heeft de geruchten tegenover AD. bevestigd. Ekdom kondigde onlangs aan bij Radio 10 te gaan werken. Op 29 juni is zijn laatste uitzending bij NPO Radio 2.

Vorige week waren er nog geruchten dat Ruud de Wild de ochtendshow zou overnemen, maar tegenover collega’s heeft De Wild al eerder aangegeven weinig trek te hebben in het vroege opstaan en zeer tevreden te zijn met zijn middagshow.

Peter de Vries, Hoofd Radio BNNVARA: “Jan-Willem Roodbeen heeft met zijn jarenlange ervaring aangetoond klaar te zijn voor het belangrijke ochtendslot op NPO Radio 2. Zijn brede belangstelling, positieve houding en enorme liefde voor muziek, maken hem de ideale opvolger van Gerard Ekdom. Samen met Jeroen Kijk in de Vegte weet hij de perfecte, opgewekte sfeer te creëren waarin de actualiteit, de belangrijkste bijzaken en de beste muziek voorbijkomen. Zo wil je je werkdag beginnen.”

Jan-Willem Roodbeen: “Met de ochtendshow op de mooiste zender van Nederland komt letterlijk mijn radiodroom uit! Verder hou ik niet van ronkende persberichten, dus ik hoop dat je gewoon lekker gaat luisteren vanaf 2 juli ;).”

Jeroen Kijk in de Vegte: “Toen Jan-Willem en ik afgelopen voorjaar samen twee weken de ochtendshow over mochten nemen, klikte dat zó goed. Jan-Willem is een muziekliefhebber pur sang, ik ben altijd nieuwsgierig en benieuwd naar mooie verhalen. Bovendien kregen we ook zó veel enthousiaste reacties van onze luisteraars dat ik nu vol vertrouwen in dit nieuwe avontuur stap!”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*