Jan Westerhof te gast op De Perstribune

In het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt Govert van Brakel aanstaande zondag om 12.15 uur Jan Westerhof en Gert Kruys.
 

Jan Westerhof is hoofd Radio van de NPO. Hij is verantwoordelijk voor alle publieke radiozenders, zoals NPO Radio 1 en NPO 3FM. Ooit begon hij in de journalistiek. Westerhof schreef onder andere voor De Volkskrant en De Groene Amsterdammer. Ook was hij betrokken bij de oprichting van Omroep Gelderland. Hoe ziet Westerhof de toekomst van de publieke radio-omroepen in Nederland, en waarom wordt dit weekend eigenlijk gestopt met de AM? 

Gert Kruys was jarenlang een vaste waarde op het middenveld van FC Utrecht. Zijn hele carrière speelde hij voor de club, op een jaartje RKC Waalwijk na. Na zijn spelerscarrière ging hij als trainer aan de slag, onder andere bij FC Dordrecht, FC Volendam en Sparta Rotterdam. Momenteel is hij op zoek naar een nieuwe club en is hij met zijn zoon bezig met de oprichting van een voetbalschool. 

De Vliegende Keep, verslaggever Jules van der Wardt, staat met Marjan Olyslager op de atletiekbaan. Olyslager is al een kwart eeuw houdster van het Nederlands record op de honderd meter horden. Verder kijkt tv-recensent Ron Vergouwen in de eerste reguliere Kassie Kijken van dit seizoen terug op hoe tv-makers met kritiek omgaan. 

MAX
De Perstribune
Zondag 30 augustus 2015
Vanaf 12:15 uur op NPO Radio 1 
Presentatie: Govert van Brakel
www.deperstribune.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*