Jan Smit nieuwe dj op NPO Sterren NL Radio

Jan Smit is de nieuwe dj bij de nummer 1 in Nederlandstalige muziek, NPO Sterren NL Radio. ‘Mister Muziekfeest’ presenteert vanaf 2 maart iedere zaterdag tussen 15.00 en 17.00 uur het Muziekfeest op de Radio. Naast de grootste Nederlandse hits van dit moment en pareltjes uit de schatkist van de Nederlandse muziek, is er in zijn radioshow veel live-muziek uit Muziekfeest van het Jaar en Muziekfeest op het Plein. Daarnaast draait Jan wekelijks zijn favoriete nummer in de Hit van Smit én is er uiteraard veel muziek uit Volendam te horen.

Jan Smit is verheugd over zijn aanstelling: “Aan mijn carrière bij AVROTROS mag ik een nieuw hoofdstuk toevoegen. Die van commentator bij het Eurovisie Songfestival sluit ik af. Ik heb vorig jaar intern al aangegeven dat ik mijn Songfestival-werkzaamheden zou neerleggen. Dit geeft me de ruimte om nieuwe muzikale dingen te doen, zoals nu dus een eigen radioshow te maken! Ook om het Muziekfeest op deze manier nog dichter bij de mensen te brengen, het leeft als nooit tevoren.

Nieuwe programmering 
Het nieuwe programma met Jan Smit is onderdeel van de gloednieuwe programmering van NPO Sterren NL Radio vanaf maandag 26 februari. Marcel de Vries wekt de luisteraars iedere werkdag tussen 06.00 en 10.00 uur met zijn programma Marcel in de Morgen. Daarna neemt Emilie Sleven tot 13.00 uur het stokje over met haar nieuwe programma Emilie op Volle Toeren. Corné Klijn blaast zijn aloude programma-titel de Kort en Klijn Show nieuw leven in. Hij is van maandag tot en met donderdag te beluisteren tussen 13.00 en 16.00 uur. Jan Paparazzi sluit de werkdag af met de Jan Paparazzi Show, iedere maandag tot en met donderdag van 16.00 tot 19.00 uur. Op vrijdag hoor je Perry Kramps op dat tijdstip met Perry’s Weekend Party. Het vlaggenschip van Sterren NL Radio, de Sterren NL Top 25, blijft op vrijdagmiddag tussen 14.00 – 16.00 uur. Jan Paparazzi presenteert deze langstlopende Nederlandstalige hitlijst van de Nederlandse radio. 

In de nieuwe programmering verhuist de Gouden Uren naar het weekend. Iedere zaterdag en zondag presenteert Corné Klijn van 09.00 tot 12.00 uur de beste Nederlandse producties uit de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, zeroes en van nu. Van Frans Bauer tot de Golden Earring, van The Cats tot Marco Schuitmaker en van Ramses Shaffy tot BLØF. De Favoriete Top 3 van een luisteraar is zoals vertrouwd weer een onderdeel van de show. 
Op zaterdag hoor je tussen 12.00 en 15.00 uur Perry Kramps met de zaterdageditie van Perry’s Weekend Party, waarna het de beurt is aan Jan Smit met Muziekfeest op de Radio.
Op zondag luister je tussen 12.00 en 15.00 uur naar nieuwkomer Bart Geurts, die op weekdagen Marcel de Vries ondersteunt als sidekick. Jan Paparazzi sluit de zondag af met Het Beste uit de Nederlandstalige Top 1000.

1 Comment

  1. Heeft Jan het zo druk dat hij enkel op zaterdag 2 uurtjes radio kan maken? Zoveel programma’s heeft hij toch niet bij AVROTROS? Optreden doet hij nog nauwelijks en zijn werk bij FC Volendam is zo goed als gestopt.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*