Jan Slagter: Ook anderen moeten zich voor DWDD verantwoorden

Vandaag werd bekend dat NPO-directeur Frans Klein zijn taken heeft neergelegd, vanwege zijn betrokkenheid als eindverantwoordelijke van De Wereld Draait Door. Klein was Mediadirecteur bij BNNVARA tot 2014.

Omroep MAX-baas Jan Slagter is van mening dat ook andere (toenmalig) betrokken BNNVARA-bestuursleden zoals Lonneke van der Zee, Suzanne Kunzeler en Gerard Timmer hun verantwoordelijkheid moeten nemen. Dat meldde hij in de uitzending van Beau. 

Slagter: ‘Ik vind dat mensen die betrokken zijn geweest bij DWDD en zeker BNNVARA van de periode na Frans Klein naar voren moeten komen en niet moeten wachten op het onderzoek.’

6 Comments

 1. Engnek Klein en zijn “compaan” Rijxman wisten al jaren van wanten én wantoestanden !! Maar de beide engerds zijn van het kaliber naar beneden trappen, maar boven (van nieuwkerk) heel erg likken. Al jaren wordt engnek Klein gevreesd en zijn terreur kent geen grenzen, maar de meeste zenderbazen knikten en likten er vrolijk op los en dus mee. Ook Jan Slagter !!! Rijxman krijgt als dank voor haar wanbeleid ’n dik-betaalde wethoudersbaan van haar D’66 maatjes en Hoofd-Engnek Klein doet nu snel ’n stapje terug, om straks iedereen de schuld te geven en vooral niet het boetekleed aan te trekken. En Matthijs ???? Die doet straks de HLF8 show bij SBS. de Mol’s honorarium kennende is Matthijs in no-time overstag en lacht hij zachtjes en terecht de hele hilversumse meute uit . !!!!! Met Derksen als vast co-host !!!

 2. Wie weet gaat Jan Slagter zelf het goede voorbeeld geven.
  Bij MAX werken ook mensen met samengeknepen billen omdat ze volledig onverwacht een veeg uit de pan kunnen krijgen van een eindredacteur.
  Maar zeg daar maar eens iets van als je freelancer bent en je baantje wilt houden of bang bent niet meer gevraagd te worden voor een klus.

  • Slagter en Klein waren/zijn toch echt 4 handen op één buik !!! Hoe is het anders mogelijk dat MAX op primetime de lulligste flutshows kan brengen. Op Nederland 1 ’n maf gedoe met treintjes op nederland 2 veelvraat Eus ,iedere dag Jut en Jul om 5 uur en streep zó de hele week van af. Dan weer gedoe met taarten en met ’n bootje varen. Minimaal viert hoogtij. Nee, Ome Jan vaart er wel bij !!! Niet dan ??? Ja toch, Bootsman !!!

   • Ben het eens met Herman van de velden wat maakt Jan slagter zich druk om DWDD was nog niet eens een max programma die Jan slagter zit in ieder talkshow om zijn mening te geven ook neemt hij regelmatig collega omroepen de maat zo bijzonder zijn die max programma,s nu ook weer niet maar dat is ook maar een mening

 3. Jan Slagter en Frans Klein zijn al jaren twee handen op een buik. Jan de ritselaar heeft korte lijntjes met de alleenheerser van Hilversum.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*