Jan Roos gaat weer radio maken

De voormalig Powned-presentator en ‘enfant terrible’ van de mediawereld was lange tijd op Youtube te zien, maar de advertentie-inkomsten werden volgens Roos dusdanig afgeknepen dat er geen droog brood meer mee te verdienen viel. De presentator heeft nu aangegeven weer radio te gaan maken door middel van een podcast.

Tussen 2010 en 2015 was Jan Roos samen met Jan Heemskerk met het nachtprogramma ‘Echte Jannen’ te horen op NPO Radio. Volgens Roos was dit het best beluisterde nachtprogramma op de Nederlandse radio. Door zijn vertrek bij Powned viel ook het doek voor ‘Echte Jannen’.

Sinds vorige week is Jan Roos weer gestart met radiomaken. Ditmaal solo onder de programmatitel ‘Echte Jan’. Via crowdfunding hoopt hij de radioshow (podcast) te kunnen financieren.

De website meldt: “Echte Jan! is een een radioshow zoals je van Jan Roos gewend bent. Dit keer gaat hij in zijn eentje tegen heilige huisjes aanschoppen, politieke correctheid in de maling nemen en de draak steken met de macht. Ruw, rauw en echt, zoals een Echte Jan! is.”. Op de site staat al één uitzending live met Wierd Duk en Dion Graus als eerste gasten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*