Jan Rietman presenteert Wekker-Wakker-Weekend! vanaf het Scheveningse strand

Aanstaande zaterdag, 27 juni, is het Nederlandse Veteranendag. Deze dag heeft, in verband met corona, een andere invulling gekregen. Echter, net als voorgaande jaren, laat Jan Rietman Nederlandse Veteranendag niet onopgemerkt voorbijgaan. Hij presenteert aanstaande zaterdag zijn radioprogramma, Wekker-Wakker-Weekend!, live vanaf het strand op Scheveningen. Daar zet Jan de veteranen letterlijk in het zonnetje, het belooft namelijk een prachtige dag te worden. Wekker-Wakker-Weekend! is zaterdag tussen 07.00 en 10.00 uur te horen op NPO Radio 5.

Ter gelegenheid van Nederlandse Veteranendag heeft Jan Rietman besloten om zijn radioprogramma, Wekker-Wakker-Weekend!, te presenteren vanaf het Scheveningse strand. En dat komt goed uit, want de strandtenthouders zijn daar gelukkig weer druk in de weer. Bovendien is de zomer deze week officieel van start gegaan en het toeristenseizoen is geopend. De perfecte locatie om zaterdag heerlijk te vertoeven. Jan heeft een plekje gereserveerd in een gezellige strandtent, op het strand van Scheveningen.

Het belooft een bijzondere uitzending te worden, met gasten als Frans Krassenburg (voormalig zanger van Golden Earrings), Martine Swärtz-Spaans (woordvoerder organisatie Veteranendag) en Erica Terpstra. Ook Boudewijn Revis schuift aan. Hij is wethouder in Den Haag met Nederlandse Veteranendag in zijn portefeuille én zelf ook veteraan. Verder natuurlijk heel veel leuke gesprekken op en rond het strand én de allermooiste muziek.

Kijk zaterdag 27 juni ook naar de speciale editie van Nederlandse Veteranendag bij de NOS, om 12.45 uur op NPO 1 en 19.15 uur op NPO 2.

Wekker-Wakker-Weekend!
Zaterdag 27 juni
Van 07.00 tot 10.00 uur
Op NPO Radio 5
www.maxvandaag.nl

2 Comments

  1. Toch wordt het tijd voor een programma. Gezien de tegenvallende luistercijfers.
    Het zijn er nog geen 70.000. Dit is terug te vinden op radiofreak.nl. Maar is een programma van de NPO. Dus voorlopig zal het wel blijven.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*