Jan Dijkgraaf komt met biografie over Maxime Meiland

Na de bestsellers over Martien en Erica Meiland verschijnt er binnenkort een boek over dochter Maxime. Het boek is nu reeds te reserveren.

Iedereen kent Maxime Meiland van de televisieserie ‘Chateau Meiland’, die op SBS 6 al enkele jaren meer dan een miljoen kijkers per aflevering trekt. Ze is een uitgesproken persoonlijkheid, die wordt gewaardeerd én bekritiseerd. In het boek ‘Maxime – Misbruikt, ontspoord en nu… gelukkig!’ leert de lezer de vrouw achter de tv-persoonlijkheid kennen. 

De echte Maxime was gewoon een gelukkig kind, tot haar vader Martien het gezin verliet en zij op de middelbare school het slachtoffer werd van sexting. Daarna ging het van kwaad tot erger. Ze werd onhandelbaar, vluchtte in de drank en werd op haar vijftiende verkracht door een ex-bajesklant. Daardoor brokkelde haar zelfbeeld nog verder af en ging ze keihard richting de goot. Tot ze door therapie, de geboorte van dochter Claire en de verhuizing naar Frankrijk de knop wist om te zetten.

5 Comments

  1. Tja,de riante villa moet afbetaald worden…Geen poetshulp(en) meer,geen naschoolse opvang meer,een auto weg,…De opbrengst van de biografie over haar boeiend leven,gaat zeker helpen om alle facturen te kunnen betalen.

  2. > Iedereen kent Maxime Meiland…

    wie heet er iedereen? ik ken dat mens niet. alleen die piepende kerel wel eens gezien en zo snel mogelijk een andere zender opgezet

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*