Jacqueline Hekkers naar ITV

ITV Studios Netherlands benoemt Jacqueline Hekkers tot Head of Communications & PR

Per 1 februari heeft ITV Studios Netherlands Jacqueline Hekkers benoemd tot Head of Communications & PR. In deze nieuwe functie is zij verantwoordelijk voor alle interne en externe communicatie van ITV Studios Netherlands. Eerder werkte Hekkers in senior communicatie management functies bij o.a. Talpa Network, Mediahuis en RTL Nederland. Hekkers rapporteert aan Managing Director Karin de Groot en is lid van het senior Management Team van ITV Studios Netherlands.

Karin de Groot (Managing Director van ITV Studios Netherlands): “ITV Studios Netherlands is een van de grootste productiehuizen van Nederland en ontwikkelt zich in hoog tempo verder. Het beroep op de communicatie functie wordt daardoor steeds groter in onze organisatie, vandaar dat we besloten hebben die te versterken. We zijn heel bij met de komst van Jacqueline en de brede ervaring die zij meebrengt naar het communicatieteam.”

Jacqueline Hekkers: ”Ik verheug me enorm op het werken in de creatieve, ondernemende organisatie die ITV Studios Netherlands is. En op de samenwerking met alle bevlogen collega’s die bij de ontwikkeling en productie van onze content betrokken zijn.”

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*